На ногах лише шкарпетки: у Луцьку блукала бабуся

0
0
На ногах лише шкарпетки: у Луцьку блукала бабуся
У суботу, 8 грудня, Луцьком блукала бабуся без взуття та теплого верхнього одягу, яка не пам'ятала свого імені та адреси проживання.

«Я побачила бабцю, яка йшла моєю вулицею Декабристів, і була одягнена геть не за погодою. На старенькій була кофта та штанці із спідницею, на ногах… лише шкарпетки. І це при мінусовій температурі, коли інші люди куталися у пальта та шуби! Зупинила стареньку, запитала, як її звати та де вона живе. Та бабця лише повторювала: «Я заблукала… Я заблукала…», – розповідає журналістка видання «Твій портал» Ольга.

Ольга викликала патрульну поліцію. Наряд приїхав за лічені хвилини, та допитатись в бабці її адресу проживання та ім’я не змогли. Попросили журналістку подивитися у неї у кишенях, мовляв, зазвичай родичі хворих людей залишають записки із зазначенням контактної інформації. Та ніякого папірця із адресою не було.

Представники правоохоронних органів подали запит. Як з’ясувалося, що ця старенька жінка частенько йде з дому, а потім не може повернутися через хворобу – у неї розсіяний склероз. Її син неодноразово писав заяву, аби маму знайшли, починаючи із 2015 року.

Поліцейські доправили стареньку додому.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні