У Луцьку вдруге провели змагання в пам'ять про загиблого воїна

1
0
У Луцьку вдруге провели змагання в пам'ять про загиблого воїна
У Луцьку відбувся турнір з волейболу, присвячений пам'яті загиблого учасника АТО капітана Віктора Мандзика.

Про це повідомляє UA:Волинь.

Нагадаємо, працівник СБУ з позивним «Панчер» загинув 21 березня 2015 року у місті Волноваха Донецької області. У пам'ять про нього проводять турнір із волейболу.

Організатори змагань - Служба безпеки України в області та громадська організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

Цього року у змаганнях взяли участь 8 команд правоохоронних органів Волині: працівники прокуратури, служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв'язку, поліції, Нацгвардії, Луцького прикордонного загону та Служби безпеки Волинської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знала особисто Віктора. Надзвичайно гарний, розумний, порядний, справжній молодий Чоловік. Була вражена від звістки про його загибель. Вічна пам"ять Герою. Спочивай з Богом. Невимовно шкода його маму.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні