З чого виготовляють пудру для обличчя*

0
4
З чого виготовляють пудру для обличчя*
Цікаво, з чого складається ваш улюблений косметичний засіб? Експерти відомого бренду "Лореаль" розповіли, як робиться сучасна пудра і що краще вибрати, компактну або розсипчасту.

Склад пудри - корисні компоненти

Років п'ятдесят тому, красуні могли переживати про здоров'я шкіри, використовуючи пудру. У ті часи пудра складалася з рисового борошна (основа), крохмалю (для стійкості) і свинцю (для білизни). Сьогодні таким косметичним засобом ніхто не захотів би користуватися. Сучасна пудра – унікальне досягнення косметології, вона невагома і не відчувається на шкірі, але при цьому вирішує масу проблем.

Основа сучасної пудри – тальк, що підсушує і має протизапальну дію. Він не потребує закріплювача, стійкий і неймовірно тонкого помелу компонент.

Інгредієнти для догляду – мінеральний порошок, рослинні олії та біла глина, завдяки яким пудра підтримує вологу і захищає шкіру від негативних факторів середовища.

Мерехтливі частинки і пігменти - обов'язкові компоненти пудри, які маскують недоліки і додають обличчю легке сяйво і свіжий вигляд.

Розсипчаста чи компактна?

За словами фахівців, все просто – потрібні обидві. Одну поставте на туалетний столик і використовуйте для макіяжу, коли ви вдома, а другу покладіть в сумочку і поправляйте макіяж упродовж дня. Якщо потрібно вибрати тільки один засіб, не вагайтеся і беріть розсипчасту пудру і пушок до неї. Не пошкодуєте.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні