Студенти луцького вишу виграли 30 тисяч гривень

0
-15
Студенти луцького вишу виграли 30 тисяч гривень
Студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки виграли 30 тисяч гривень на реалізацію молодіжного проекту.

Перемогу команда здобула в конкурсі «Битва університетів та коледжів», фінал якого відбувся у середу, 5 грудня, пише «Район.Луцьк».

Протягом двох тижнів молодь з восьми навчальних закладів міста брала участь у спортивних та інтелектуальних змаганнях. За результатами, до фіналу вийшли чотири команди.

Організатори конкурсу вирішили насамкінець розсмішити усіх, хто вболівав за рідний заклад. Тож і тематику фіналу обрали гумористичну. Студенти змагались у трьох конкурсах: візитка, «наш vlog» та музичний конкурс.

Жартували про все: і про «євробляхи», і про «президента Зеленського», і про викладачів та екзамени, і про життя в гуртожитку, і навіть про місцеві телеканали. Натомість глядачі раз-по-раз вибухали реготом та не скупились на гучні оплески.

Зрештою, головний приз — 30 тисяч гривень від Луцькради на реалізацію молодіжного проекту — забрала команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні