На Волині ловили рибу на тонкому льоду

1
-3
На Волині ловили рибу на тонкому льоду
У Ковелі ловлять рибу на тонкому льоду.

Про це розповідає Валентина Яринич на сторінці «Я люблю Ковель» у «Фейсбуці», – пише «Район.Ковель».

«Сьогодні о 12 годині дня йшла пішохідним мостом в районі водосховища. На мості зібрались купки людей по 3-5 осіб. Люди дивились вниз, де на воді (як спершу здалось) ходять люди – рибалки. Картина жахає: не знаю, яка товщина криги, але поверх неї вода. І по тій воді ковзають від лунки до лунки чоловіки. Невже азарт рибалки переважає здоровий глузд?! Люди на мості не добирали слів, коментуючи побачене. Жінки-дружини, хіба ви посилаєте чоловіків туди? Адже, не доведи, Боже, коли станеться біда, ви не захочете їсти рибу до кінця свого життя.

Чому мають ризикувати своїм життям рятувальники, щоб допомогти таким самогубцям?! Я пропоную виклик і роботу водолазів та рятувальників в разі нещастя проводити за рахунок постраждалих та їх родин. Хай усі про це знають і думають перш, ніж так ризикувати», – написала Валентина у дописі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Літом теж на озерах топляться,але ніхто не видає подібні коментарі якщо хтось іде купатися.А рибалку може лише рибалка зрозуміти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні