--> П’ять причин відсвяткувати корпоратив у броварні «Карабас Барабас»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П’ять причин відсвяткувати корпоратив у броварні «Карабас Барабас»*

0
9
П’ять причин відсвяткувати корпоратив у броварні «Карабас Барабас»*
Менше місяця лишилося до Нового року, тож пора обирати місце, де святкувати корпоративи з колегами. Броварня «Карабас Барабас» цього річ підготувала насичену програму та цікаві страви й напої.

Уже з 21 по 29 грудня у броварні «Карабас Барабас» відбудуться святкування нового року для колективів та дружніх компаній.

Ми підготували п’ять причин, чому варто обрати саме цй заклад для святкування.

Пиво та наливки власного виробництва

Безумовно, родзинкою закладу можна назвати крафтове пиво. Його виготовляють лише з натуральних інгредієнтів за традиційними рецептами. Смак кожного виду – оригінальний та неповторний завдяки додаванню «секретних» спецій, чи приправ.

Окрім того, в закладі готують й наливки: медовуху, хріновуху та журавлину. Завдяки унікальній рецептурі напої додадуть настрою компанії, але в той же час, зранку голова у вас буде легка й світла.



Смачні страви з мангалу

Звісно, під хороші напої потрібна й смачна їжа. У «Карабасі Барабасі» чимало пропозицій на велику компанії. Так, ви можете взяти м’ясну дошку з вогнища, реберця чи навіть коліно вепра. Усе це готується в залі, тож ви особисто можете переконатися у якості страв.

Для прихильників риби у меню є фарширований кором. А вегетаріанці можуть посмакувати салатами. Й звісно, усім припаде до смаку фірмові пательні.



Насичена розважальна програма

Гостей розважатиме прекрасна пара – Санта-Карабас та Мальвіна! Лана ж підготувала запальні забави та цікаві вітання. А от кіт Базиліо з своєю супутницею, лисицею Алісою розважатимуть усіх гостей свята.Звичайно, яке ж свято без Дзірдзьо? Тож супергість теж завітає на новорічні корпоративи. Також у програмі спекотна руханка від найкращий діджеїв та виступ гурту «Гулянка». Звісно, усе свято знімкуватиме професійний фотограф. Тож пам'ять про ваш дружній корпоратив залишиться на багато років.




Танці на барній стійці

В якому ще закладі вам дозволять потанцювати на барній стійці? У броварні «Караба Барабас» - можливо все. Тому, якщо душа бажає свята й танців – не стримуйте себе!



Кількість місць

«Карабас Барабас» - один з найбільших закладів міста, тож відгуляти корпоратив можуть компанії, у яких працює як 5, так і 300 чоловік. Тож питання: як розсадити усіх – не виникатиме.



Замовити столик можна за телефоном: 066 600 400 2.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні