--> На Волині п’яні чоловіки перетворили футбольне поле на шкільному стадіоні в автодром. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині п’яні чоловіки перетворили футбольне поле на шкільному стадіоні в автодром. ФОТО

2
1
На Волині п’яні чоловіки перетворили футбольне поле на шкільному стадіоні в автодром. ФОТО
У селі Купичів Турійського району Волині на шкільному стадіоні газонне покриття постраждало через нетверезих чоловіків.

Учора, 3 грудня, наприкінці навчального дня на очах десятків школярів батько учнів та ще один недавній випускник школи (обоє у нетверезому стані) перетворили газонне покриття футбольного поля на шкільному стадіоні в автодром, – пише газета «Волинь».

Про це у «Фейсбуці» повідомив Олександр Гончарук.

«Добре, що в цю пору року там не було уроку фізичної культури. Ніхто з учнів не постраждав, але футбольне поле постраждало. Постраждали старання вчителя фізичної культури, працівників школи, які протягом року докладають значних зусиль, щоб забезпечити належний порядок на шкільному стадіоні», – зазначає дописувач.

«Ще довго учні школи не зможуть забути цього вандалізму, який відбувався на їхніх очах. Як можна виховати нове європейське покоління молоді, коли їх батьки та старші друзі подають такий «приклад»?» – обурюється Олександр Гончарук.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спалити йому ту розвалюху
Відповісти
Заставити їбланів язиком зализати те поле
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні