Покарали волинянина, який причіпом від трактора наїхав на жінку

0
4
Покарали волинянина, який причіпом від трактора наїхав на жінку
На Волині водій трактора на земельній ділянці через неуважність наїхав на жінку причіпом.

Про це йдеться у вироку Локачинського районного суду Волинської області від 26 листопада, пишуть ІА "Волинські новини".

Під час судового засідання вдалося встановити, що 5 вересня цього року водій трактора «Т-40» рухався по своїй земельній ділянці, однак не стежив за дорожньою обстановкою, тому не зреагував на її зміну, здійснивши наїзд причіпом від трактора на жінку.

Внаслідок ДТП потерпіла отримала численні переломи, які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Допитаний у судовому засіданні водій свою вину визнав повністю та не оспорював фактичних обставин злочину. Своєю чергою, потерпіла не мала жодних претензій до обвинуваченого та просила не позбавляти його волі та права керувати транспортними засобами.

Отож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 3 років позбавлення волі без позбавлення права керувати транспортними засобами, однак на підставі ст. 75, 76 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо він протягом одного року не вчинить нового злочину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні