--> Переваги «теплого» монтажу вікон від «Дах Фасад»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Переваги «теплого» монтажу вікон від «Дах Фасад»*

0
3
Переваги «теплого» монтажу вікон від «Дах Фасад»*
Ви знали, що в квартирі, у якій проживає троє людей, щоденно в повітря виділяється 10 літрів вологи? Запитаєте, як? Все дуже просто. Волога накопичується через прибирання, прання, купання навіть через кімнатні рослини.

Сама людина у стані спокою виділяє близько 40 г вологи за годину. Головне питання: куди, по-вашому, дівається ця волога?

Варіантів відповіді може бути декілька, а правда в тому, що ця волога також осідає на віконних відкосах, проникає в монтажну піну і руйнує її. Як результат, знижується герметичність вікна.
Неприємно, чи не так. Обираючи металопластикові вікна, хочеться зберегти їхні переваги: енергоефективність, герметичність, довговічність. Вихід є. Встановлюючи металопластикові вікна, скористайтеся послугою «теплий» монтаж від компанії «Дах Фасад».

«Ми з нашою командою «Дах Фасад» наполегливо впроваджуємо дану технологію в нашому місті і в області в цілому. Ми на практиці переконуємо замовників в дієвості та доцільності даної технології монтажу, адже вона збільшує термін експлуатації вікон на десятки років», - переконує керівник відділу віконних систем фірми «Дах Фасад» Сергій Кальчик.



Чому саме «теплий монтаж»?

Лише теплий монтаж дозволяє зберегти сухість монтажних швів, адже принцип його роботи «всередині герметичніше, ніж зовні».

Як зазвичай встановлюють металопластикові вікна?

Проміжок між стіною та вікном заповнюють монтажною піною. Однак монтажний шов не має гідроізоляційних властивостей, тому сонце, повітря та волога стають найпершими і найбільшими його руйнівниками.
Тепер уявіть на хвильку, що відбувається з незахищеною піною, коли на неї чиниться подвійний згубний вплив: зсередини вологою та водяною парою, про яку ми вже писали, та зовнішнього атмосферного впливу.

Найімовірніший результат такої дії: на поверхні монтажного шва утворюється конденсат, який згодом трансформується у плісняву. Це вже зовсім небажано, адже пліснява має здатність поширюватися на інші поверхні, такі як відкоси. Щоб запобігти цьому при встановленні вікон користуйтесь «теплим» монтажем.

Отже, не лише погане провітрювання може стати причиною появи плісняви, а й погана гідроізоляція вікон.

Що таке «теплий» або євромонтаж?

Теплий монтаж – це європейська технологія тришарового монтажу вікон, де головним завданням є збереження герметизації піни.
Монтажний шов заповнюється якісною піною та паро герметичними та паро пропускними стрічками. Якісна піна повинна бути достатньо еластичною, щоб повністю заповнювати зазори, незважаючи на температурні показники повітря. Якщо максимальна еластичність звичайної піни сягає 10%, то якісна піна Soudal FlexiFoam, наприклад, яку використовує «Дах Фасад», розтягується до 45%, а стискається – до 75%.

Тобто якісна піна повинна бути:

•еластичною без втрати структури,
•мало розширювальною задля збереження герметичності.
Крім якісної піни «теплий» монтаж творять поліфункціональні дві клейкі стрічки, які зберігають піну від руйнації та забезпечують здоровий мікроклімат в приміщенні.

«Теплий» монтаж передбачає встановлення паро непропускної та паро пропускної стрічок і монтажної піни. Сюди входить внутрішня ізоляційна паро непропускна стрічка, яка не пропускає пари або вологи з приміщення у монтажний шов. Зовнішня гідроізоляційна паро пропускна стрічка, яка дозволяє з монтажного шва волозі виходити назовні. У вікнах з четвертю замість зовнішньої стрічки використовують стрічку ПСУС – попередньо зжату устрічку, яка дозволяє виходити на вулицю парі, але не поступає всередину вологу», - додав Сергій Кальчик.

Отже, щоб вікна й надалі залишались енергоефективними та звукоізольованими, подбайте про збереження сухості піни від впливу шкідливих чинників.

Чому саме монтаж вікон з «Дах Фасад»?

Компанія на ринку в області не єдина, однак вона має декілька суттєвих переваг:

1. Це одна з перших віконних компаній на Волині, яка активно впроваджує технологію «теплого» монтажу вікон. Цю послугу компанія здійснює якісно і кваліфіковано. Сотні клієнтів уже відчули переваги такого монтажу: збільшується енергоефективність вікон, зменшується кількість втрати тепла, зберігається віконний монтаж.

2. У своїй діяльності компанія використовує лише сертифіковані якісні матеріали європейського виробництва.

3.Над створенням затишку, комфорту та надійності у вашій оселі працює ціла команда професіоналів, що йде в ногу з часом і активно впроваджує перевірене ноу-хау дизайну у своїй практиці.

4. Безкоштовна консультація, демократичні ціни забезпечують доступність послуг широким верствам населення.

Звертайтеся до тих, які дбають про ваш комфорт та добробут. Звертайтеся до «Дах Фасад».

Шукайте нас за адресою:
м. Луцьк, проспект Молоді, 8;
телефони: (066) 508 5 908, (068) 508 5 908.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні