--> У Грузії затримали українців за незаконне зберігання зброї | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Грузії затримали українців за незаконне зберігання зброї

0
16
У Грузії затримали українців за незаконне зберігання зброї
27 листопада у Тбілісі на вулиці Лихаурській затримали сімох громадян України. Серед затриманих є і грузинський військовий Лука Чхетія, який воював на Донбасі.

Для затримання були мобілізовані спецпризначенці і правоохоронці. Зазначається, що затримані оселилися в готелі “Альянс”, – повідомляє Грузия онлайн.

Міністерство внутрішніх справ Грузії підтвердило затримання сімох українських громадян в Тбілісі.

Розслідування ведеться за 3 і 6 частинами статті 236 КК Грузії, які передбачають протиправні придбання та зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв групою осіб.

У грузинському МВС підтвердили, що серед затриманих – грузин Лука Чхетія, який воював на Донбасі. Сім’я Чхетії стверджує, що він прибув для участі в акції об’єднаної опозиції, запланованої на 15:00. Затримання вони пов’язують з політичною розправою.

Лука Чхетія протягом останніх років воював на сході України. До цього він двічі побував в Афганістані з миротворчою місією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні