Саакашвілі обіцяє повернутись в Грузію, якщо його покличуть

0
-2
Саакашвілі обіцяє повернутись в Грузію, якщо його покличуть
Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, який зараз проживає в Нідерландах, виступив по Skype перед учасниками протесту в центрі Тбілісі.

Він заявив, що готовий повернутися в країну, якщо його покличуть, повідомляє Новости-Грузия.

До учасників демонстрації Саакашвілі звернувся з великого екрану, встановленого біля будівлі парламенту.

"У нас все вийде, наша боротьба обов'язково завершиться повною перемогою. У цій боротьбі, звісно ж, я рівний серед рівних, я один з вас. У мене немає претензій на особливу роль. Але я хочу, щоб ви знали: як тільки я вам знадоблюся і ви мене покличете, тієї ж секунди я фізично опинюся поряд з вами, поруч з вашими лідерами, поруч з нашою молоддю, з'явлюся для Грузії..." - заявив він.

Нагадаємо, протестна акація в центрі Тбілісі проводиться на знак незгоди з результатами виборів президента, на яких у другому турі перемогла Саломе Зурабішвілі, підтримана правлячою партією Грузинська мрія.

Об'єднання Сила в єдності, в яке входить 11 опозиційних партій, результати виборів не визнало, зажадавши нового голосування. На мітингу також висувалися вимоги про проведення дострокових парламентських виборів і реформу виборчої системи.

Довідка. Саакашвілі очолював Грузію з 2004 по 2013 рік. Після поразки на виборах 2013 року він залишив країну. У Грузії його звинувачують у зловживаннях владою і переслідуванні політичних опонентів, проти нього порушено кримінальну справу та позбавили грузинського громадянства. З 2014 року Саакашвілі брав участь у політичному житті в Україні, отримав українське громадянство і очолював Одеську ОДА. У липні 2017 року Саакашвілі був позбавлений українського паспорта за приховування інформації про кримінальну справу проти нього. З грудня 2017 року проживає в Нідерландах.

Читайте також: Саакашвілі «дали» три роки в'язниці у Грузії. ВІДЕО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні