У Волинську ОДА шукають нового начальника

4
5
У Волинську ОДА шукають нового начальника
У Волинській обласній державній адміністрації оголосили конкурс на посаду начальника управління транспорту та інфраструктури.

Про це йдеться в розпорядженні голови Волинської ОДА № 791 від 30 листопада 2018 року.

Зокрема, в умовах праці йдеться про: посадовий оклад – 9000 гривень, надбавку за вислугу років, надбавку за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – надбавка за інтенсивність праці або премія.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це той факт, що державна служба звелась на пшик. ОДА - це схрон ледацюг, мудаків, пройдисвітів, які хочуть нічого не робити і добре жити. Сьогодні людина, яка себе поважає і вміє щось робити, йде в бізнес. Спотикається, падає, піднімається, починає усе з чистого листка, але в смердюче крісло чиновника не сяде.
Відповісти
Фонду оплати праці майже немає, нічого не підвищували вже декілька років (окрім обраних), а управління все розширюють? Там половину тих нероб треба скоротити, а тим хто залишився і виконує справно свою роботу, зробити достойну зарплату!
Відповісти
В усіх країнах є державна служба але в нас ну дуже все роздуте і ще більше плодять тих нероб!
Відповісти
В розвинутих державах потрапити на державну службу - це престиж і велике щастя. Потрапляють кращі з кращих, високоосвічені люди, які себе показали. Конкурс проходить через густе сито, а у нас конкурс влаштовують для окозамилювання. А особа на посаду давно відома і давно "прохідна". Тому й сидять в ОДА молоді дівки і дядьки по 140 кг забійної ваги і колупаються в ду.., чи то, пак, в носі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні