«Їхній шлях не був усіяний квітами»: волинське подружжя відзначило «діамантове» весілля

0
1
«Їхній шлях не був усіяний квітами»: волинське подружжя відзначило «діамантове» весілля
Подружжя Юхима та Тетяни Савлуків із Велимченської громади Ратнівського району відсвяткувало «діамантове» весілля.

Про це повідомляє голова громади Анастасія Павлович на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«За ці довгі роки ви стали прекрасним подружжям, Любі ювіляри! Шановні Юхим Тимофійович та Тетяна Антонівна Савлуки в моїй уяві ви двоє асоціюєтесь з гарним намистом – прекрасна дружина, яка уособлює діамант чистої води і бездоганна оправа – її чоловік.

Саме він не тільки зміг підкорити серце молодої красуні 60 років тому, а й доповнив її красу своєю силою і мужністю. Такий тандем – велика рідкість. І якщо доля подарувала його вам – ви обранці Божі, так як не всім Господь дарує таке довге і щасливе подружнє життя.

Ваш шлях не був усіяний квітами, ви розділили всі труднощі, але при цьому зберегли своє кохання. Ви разом плакали і сміялися, хворіли і одужували, так нехай же тепер ваше сімейне життя перетвориться в тиху гавань вашої великої любові! Живіть у здоров’ї, злагоді, любові довгі та щасливі роки!» – йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні