Понад 100 кілограмів корму отримала «Ласка» від лучан

1
6
Понад 100 кілограмів корму отримала «Ласка» від лучан
У перший день зими небайдужі лучани принесли багато корму та теплих ковдр для підопічних КП «Ласка».

Про це йдеться на сторінці комунального підприємства у Фейсбуці.

«Перший день зими - сніжний і морозний. А у нас було дуже багато гостей. Так багато, що ми боїмось когось не відмітити . Дякуємо всім за подарунки для хвостиків. Цього дня ми отримали надзвичайно багато корму - понад 100 кг, для цуценят, котів і дорослих собак. А також миски та одіяла.

Дякуємо учнями та вчителями 17 школи, адже прийшло так багато діток гуляти з собаками. Дякуємо Оксані Лис, що привезла зібрану під час акції в Волинській обласній бібліотеці для дітей.

Дякуємо Владу Кардашу за реалізацію цікавого фотопроекту і чекаємо на світлини. Дякуємо Катерині Чубко за подаровані інструменти та матеріали, а також за допомогу у будівництві будок. Дякуємо Анні, Володимиру та пану Юрію за будівництво будок та матеріали до них. Дякуємо що приходите і не забуваєте про нас не зважаючи на погоду.

Дякуємо пані Ірині Горбуновій за осб-плити для будок. Дякуємо пані Оксані Балащук за допомогу та теплі речі для тварин. Дякуємо діткам з недільної школи та священику за такі уроки доброти. Дякуємо Віті Легерко за сприяння цій зустрічі.

Дякуємо дівчатам за подарунки та прогулянки з тваринами. Дякуємо мамі, що прийшла з дітками, щоб навчити їх свідомо ставитись до тварин. Дякуємо трьом хлопцям, що пізно ввечері принесли корм і побажали залишитись невідомими.

Надзвичайно раді були всіх бачити. Вибачте, кому не змогли приділити час. Приходьте ще. Навіть у будні тварини завжди хочуть уваги. Запрошуйте друзів, хай наші котики і собаки швидше знайдуть господарів», - пишуть вдячні працівники КП «Ласка».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Луцьку де не має ні мера ні голови облради головне СОБАКИ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні