Повідомили, хто організував блокування Ягодина

2
-3
Повідомили, хто організував блокування Ягодина
Голову ГО "Автомайдан Волинь" Сергія Поху назвали організатором акції протесту на міжнародному пункті пропуску "Ягодин".

Про це стало відомо у п'ятницю, 30 листопада, в прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу Волині "Протилежний погляд Live", - пише ІА Конкуернт.

Зі слів протестувальника Богдана Усика (який є помічником депутата Луцької міської ради Миколи Собуцького) саме Сергій Поха згуртував людей та "сказав" їхати до "Ягодину". Богдан зазначив, що люди прийшли протестувати не тільки через невдоволення новоприйнятими законами по розмитненню, але й через підняття тарифів та загальне погіршення рівня життя в Україні.

Він додав, що протест не був дієвим, оскільки не було лідера та згуртованості серед людей, а ближче до розблокування пунктів пропуску, залишився "не дуже приємний контингент", який, зі слів активіста, "випивав".

Однак сам Поха називає це "наклепом", заперечує свою причетність до цієї справи і вже хоче позиватися.

Своєю чергою, лідер "Громадянської позиції" на Волині Сергій Чуріков зазначив, що перекривання доріг – поганий спосіб протесту, оскільки він приносить дискомфорт пересічним українцям, а не тим особам, які ініціювали прийняття нового закону.

Окрім цього, очільник "Блоку Петра Порошенка: "Солідарність" у Волинській області Іван Мирка додав, що проблема "євроблях" виникла багато в чому через те, що автомобілями на іноземній реєстрації , окрім порядних людей, користувалися громадяни з "не дуже чесними видами діяльності".

"Вони "човниками" туди возили цигарки, а сюди продукти", – резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як любу хворобу!
Відповісти
Як людям створювати незручності, то ви херої перші були, а тепер головою в кущі, одна жопа тільки торчить, ми нічого не робили. не знаємо хто. СЦИКУНИ бабло збивати перші, а як відповідати то п...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні