78-річний американець зізнався у вбивствах 90 людей

2
-7
78-річний американець зізнався у вбивствах 90 людей
78-річний американець Семюел Літтл, який відбуває довічний термін за три вбивства, зізнався, що загалом убив 90.

Якщо його провина підтвердиться, він виявиться найстрашнішим серійним вбивцею за всю американську історію, - пише ВВС Україна.

Про зізнання Літтла повідомило ФБР. Його засудили до трьох довічних термінів за вбивство трьох жінок. Він зізнався в інших злочинах, коли його допитували за підозрою в скоєнні ще одного. Літтл, який відбуває покарання в Каліфорнії, сподівався змінити в'язницю, і в обмін на перевід погодився говорити.

Літтл орудував по всій країні. Коли він свідчив, то розповідав про всі вбивства, які скоїв в кожному місті.

"Джексон, Міссісіпі - одне; Цинциннаті, Огайо - одне; Фінікс, Арізона - три; Лас-Вегас, Невада - одне", - цитують Літтла слідчі.

34 вбивства з 90, в яких зізнався засуджений, ФБР змогла підтвердити. За іншими його зізнаннями команда слідчих ще продовжує працювати.

Зі свідчень Літтла слідує, що він детально пам'ятає і своїх жертв, і самі вбивства - де він перебував, на якій машині їздив. В той самий час дати він пам'ятає не так гарно - Літтл плутається навіть в роках.

В основному він вбивав вразливих жінок, найчастіше наркозалежних та тих, хто займався проституцією. Це дозволяло йому довго уникати покарання - тіла жертв нерідко не вдавалося пізнати, кримінальні справи залишалися нерозкритими.

Методи вбивств не завжди залишали поліцейським докази, що підтверджують насильницьку смерть. Літтл, який займався боксом, зазвичай нокаутував своїх жертв, а потім душив. Поліція, яка не знаходила на тілах ні вогнепальних, ні ножових поранень, списувала смерті на передозування наркотиками, нещасні випадки або й зовсім природні причини.

Доказом причетності Літтла до злочинів могли б послужити сліди його ДНК на тілах або одязі жертв, але в 1970-і і 1980-і роки, коли той почав вбивати, база ДНК ще не стала частиною інструментарію поліцейських. До того ж, навіть коли аналіз по ДНК став частиною їх повсякденної роботи, збір доказів ускладнювався тим, що жертвами Літтла були повії.

ФБР вдалося скласти список з 60 жертв, про які розповів вже літній чоловік. У ньому найперше вбивство датується 1970-м або 1971-м роком. Тоді Літтл вбив білу жінку у Флориді. Наймолодшій його жертві, згідно зі свідченнями Літтла, було 16 - це був підліток-афроамериканець, якого Літтл вбив в Міссісіпі в 1984-му. Про більшість жертв відомі тільки місце смерті і вік.

Втім, про деяких Літтл розповів трохи більше подробиць. Так, він пам'ятає, що в 1984 році вбив в Ковінгтоні (штат Кентуккі) жінку, з якою познайомився в Коламбусі (штат Огайо). Її тіло він залишив десь на півночі штату.

У 1973 році Літтл, за власним зізнанням, розправився з дівчиною на ім'я Сара, яка працювала в ресторані в Новому Орлеані.

Найбільше жертв вбивця залишив в Лос-Анджелесі - там з 1987 по 1996 рік він убив 15 жінок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пробейте его украинские корни. Наверняка наш человек
Відповісти
- жиди завжди і усюди вбивають!(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні