Лучан запрошують відсвяткувати корпоративи у George’s Club, що у «Промені»*

0
-3
Лучан запрошують відсвяткувати корпоративи у George’s Club, що у «Промені»*
Вишукано, драйвово чи активно? Як ви плануєте святкувати корпоративний новий рік?

Календарний рік підходить до свого завершення. Всі намагаються підбити підсумки і відсвяткувати початок нового періоду, в якому кожен прагне бачити тільки позитив. Тому заклад, в якому ви плануєте завершити старий і зробити крок у новий рік повинен відповідати вашим планам на майбутнє. Не просто ж так кажуть – як новий рік зустрінеш, так його і проведеш.

В George’s Club, що на третьому поверсі РЦ «Промінь», є розваги на будь-який смак. Фактично тут розташувалося три самостійних заклади де кожен знайде атмосферу близьку по духу для всього колективу. Єдине, що в них спільне - смачна кухня, зручне розташування і гарний настрій всієї команди.

Ресторан-караоке George’s Club – місце для вишуканих вечірок. Тут панує елегантна атмосфера і є можливість продемонструвати свої таланти. В базі караоке 20 тисяч пісень на 17-ти мовах світу. То ж ви точно знайдете свої улюблені композиції.

На території боулінгу завжди є можливість відчути себе справжньою командою. Можна організувати змагання між відділами і провести корпоративне свято активно і весело.

Камерна атмосфера залу для більярду створює особливий настрій розміреного відпочинку і комфорту. Тут знаходиться 14 столів, тому навіть великій компанії є можливість розважитися.

В George’s Club мікс європейської та азіатської кухні, ненав'язливий але дуже чутливий сервіс та все, що потрібно для вишуканого святкування.

Для бронювання телефонуйте: Restaurant & karaoke: +380 (50) 490 77 14; Bowling: +380 (50) 490 77 13; Billiards: +380 (50) 490 77 12.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні