У місті на Волині озеленили сквер

1
6
У місті на Волині озеленили сквер
Роботи з озеленення скверу «Борцям за волю та незалежність України» в Рожищі виконані повністю.

Для того, щоб провести озеленення у сквері, Рожищенська міська рада звернулася до підприємства «Парки та сквери міста Луцька», - йдеться на сайті міськради.

Спеціалісти оцінили ситуацію та склали кошторис робіт. Упродовж жовтня-листопада працівники підприємства підготували та зачистили ґрунт, засіяли й утрамбували траву відповідно до технологій озеленення та висадили туї.

Зауважимо, що в перелік робіт увіходили затрати на придбання посівного матеріалу й саджанців туї, зачистка території, підготовка та вирівнювання ґрунту, посів, посадка.

Відповідно до консультації спеціалістів озеленення скверу не провели раніше лише через те, що бур’яни знищували в три етапи.

«За словами працівників підприємства, є три види бур’янів: весняні, літні та осінні. Для того, щоб їх максимально знищити й сформувати гарний газон, згідно з процедурою бур’яни три рази протравлювали. Упевнений, люди спостерігали, як час від часу позеленілі схили ставали жовтими. І так кілька разів. Згодом спеціалісти вибрали оптимальний період, щоб засіяти траву й насіння нормально вкущилося. Як результат, бачимо гарний газон. Прикро, що навіть на прибраній території, де гарно зійшла трава, є людські сліди, витоптані «кратери». Але загалом маємо гарний очікуваний результат», – каже міський голова В’ячеслав Поліщук.

Відповідно до домовленостей із працівниками підприємства «Парки та сквери міста Луцька» остаточний термін приведення скверу в естетичний стан продовжимо навесні.

«Рожищенська міська рада докладає максимум зусиль для того, щоб у нас було місце, куди можна прийти і вшанувати тих, хто поклав життя за нашу країну. Я дуже хочу, щоб із кожним роком це місце завдяки нашим спільним зусиллям ставало все кращим», – додав В’ячеслав Анатолійович.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Робота до кінця не зроблена - зі сторони будинку #61 наступний грунт не укріплений, що призведе до "сповзання" та розмивання
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні