У Ковелі презентував картини меценат з Нідерландів

0
6
У Ковелі презентував  картини меценат з Нідерландів
У Ковелі експонують виставку картин «Світ емоцій».

Експозицію презентує Благодійний Фонд «Зірка Благодіяння» у рамках освітнього проекту. Його основний напрямок діяльності це - допомога дітям, їх мистецьке та естетичне виховання, - повідомили у ковельській мерії.

Про це пише Інформаційне агентство «ВолиньPost».

Подібні виставки постійно відбуваються у Києві, Миколаєві, Херсоні, Одесі, Луцьку. Минулого року відбувся аукціон картин. За виручені кошти було прооперували двох хлопчиків з вадами зору.

Експозиція складається з 30 оригінальних робіт.

«Оглянувши таку виставку, у відвідувачів виникає запитання: «Хто ж її автор?» Проте, це – таємниця, якою художник не бажає ділитись. Він – меценат, який робить добру справу, працюючи інкогніто», - йдеться у повідомленні.

Відомо лише, що автор родом з України та уже багато років проживає в Нідерландах. Він займається живописом, надаючи свої полотна для благодійності.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні