Два місяці без зарплати: у Луцьку страйкують працівники сміттєзвалища. ВІДЕО

0
0
Два місяці без зарплати: у Луцьку страйкують працівники сміттєзвалища. ВІДЕО
Поблизу Брищенського сміттєзвалища страйкують працівники сміттєсортувальної станції. Установу закрили місяць тому. Однак заробітну плату людям досі не виплатили.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Мітингувальники кажуть, що кілька років підприємство працювало успішно. До липня цього року, коли на сміттєсортувальну станцію прийшов новий керівник. Тоді, за словами працівників, почалися негаразди з фінансами.

Працівниця станції Людмина Занічковська пожалілася, що живе на те, що є в селі.

"А світло-газ нам за що платити? А діти в школу. Діти вчаться. Як нам виживати. Сьогодні в нас є таке питання, що навіть трудових книжок нам не хочуть видавати. Ми можемо піти на іншу роботу, а без трудових нас просто не хочуть прийняти", - бідкалася працівниця.
«Все що ми переробляємо, все пішло, а грошей нема. От і вся мова. А куди воно ділося – без поняття», - розповів ще один працівник станції Андрій Мельник.

Із мітингувальниками зустрілися посадовці Луцької міської ради. Вони кажуть: у тому, що працівники не отримали заробітну плату, винен директор. Однак той і від представників влади і від підлеглих ховається.

Додзвонитися до директора не вдалось.

Працівники сміттєсортувальної станції написали заяви в поліцію, прокуратуру та управління Держпраці.

«Будем шукати того Турика. Зараз хай люди йдуть, пишуть в інспекцію заяви. Хай шукають його. Людина взагалі наробила справ і сьогодні навіть тут і не показується», - зазначив директор КП «Луцьккомунтранс» Валерій Кузьмич.

У штаті станції - 24 робітники. Усім не виплатили зарплату за останні 2 місяці.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні