У Луцьку тимчасово перекрили проспект Волі. ФОТО

0
-7
У Луцьку тимчасово перекрили проспект Волі. ФОТО
Через поховання бійця з Волині Віктора Лахая, у Луцьку перекрили проспект Волі.

Нагадаємо, у неділю, 25 листопада, в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) загинув уродженець села Велика Глуша Любешівського району Віктор Лахай.

У середу, 28 листопада, лучани прийшли попрощатися з тілом бійця 14-ї ОМБР з Волині Віктора Лахая.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На колінах і зі слізьми на очах: у Луцьку прощались з героєм. ФОТО

Відспівування героя розпочалося у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору. Військові побратими, родина і сотні небайдужих лучан зі слізьми на очах прийшли до храму, аби попрощатися із бійцем. На Театральному майдані Луцька люди, які прийшли попрощатися із атовцем стали на коліна і схилили голову перед героєм.

Опісля автомобіль із тілом Героя повезли через проспект Волі, який напередодні перекрили. Люди, які проходять по центральній вулиці міста зупиняються та стають на коліна.

До слова, Віктор Лахай був поранений та помер у результаті обстрілу взводного опорного пункту вночі 26 листопада в селі Катеринівка Попаснянського району Луганської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні