У «Промені» – смачне кольорове свято*

0
3
У «Промені» –  смачне кольорове свято*
Нещодавно справжнє свято кулінарної майстерності у Grand Central, що на 4-му поверсі РЦ «Промінь», влаштувала для дітей майстер з виготовлення домашніх напівфабрикатів Тетяна Орлова.

Сімнадцять дітей віком від 3 до 11 років дізналися усі секрети виготовлення кольорового тіста та самі ліпили кольорові пельмені і вареники. Жовті, червоні, зелені чи фіолетові з м’ясною чи сирною начинкою.

Діти дуже захопилися процесом, адже робота з кольоровим еластичним тістом приємна і цікава. Пані Тетяна та її донька, за сумісництвом чарівна помічниця Аня, показали себе вмілими ведучими і до кожного юного кулінара знайшли свій підхід, допомагали та підказували.

Діти навперебій ділилися тим, про що дізналися на майстер-класі.

"А я не знав, що таке шпинат і куркума.
Та найприємніше все ж було їсти власноруч приготовані смаколики і пригощати своїх мам. А хто хотів забрати приготовану страву додому міг перекласти її в лоток, адже пані Тетяна продумала все до найменших дрібниць, навіть це", - розповідає один з учасників.

"Такий майстер-клас ми провели вперше, і, якщо чесно, не очікували такого зацікавлення, - сказала пані Тетяна. - Люди підходили і запитували, коли буде наступний майстер-клас. Ми невдовзі відкриваємо чудову майстерню, де будемо виготовляти і продавати наші напівфабрикати, але подібні майстер-класи зробимо традиційними у Grand Central".




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні