--> Чому взимку обов'язково треба носити шапку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому взимку обов'язково треба носити шапку

0
3
Чому взимку обов'язково треба носити шапку
Лікарі назвали проблеми зі здоров'ям, які загрожують тим, хто ходить взимку без шапки.

Про це повідомляє 24 канал.

Гайморит. Якщо після ходіння без шапки вас наздогнав отит, стережіться – інфекція може перейти і на інші органи голови в силу близького розташування. Можуть постраждати мигдалини, і тоді розвинеться ангіна. Якщо виникне запалення придаткових пазух носа, можуть з'явитися гайморит і фронтит.

Отит. Поєднання холодного вітру і ходіння без шапки може дати сумний результат – запалення середнього і зовнішнього вуха, отит. У вухах можуть виникнути фурункули, що призводять до сильного болю і нагноєння.

Запалення лицевого і потиличного нерва. Ця хвороба розвивається через переохолодження і провокує пекельні муки. Запалення нервів супроводжується пульсуючим болем, який не дозволяє ні спати, ні їсти. При цьому лікування може бути неефективни, або виявитися дуже довгим.

Облисіння. Переохолодження голови негативно впливає на стан судин, що живлять цибулини волосся. Як результат, живлення волосяних фолікул порушується, волосся стає більш тонкими і пористими та починає випадати.

Стенокардія. Переохолодження голови може привести до спазму судин внутрішніх органів і спровокувати приступ стенокардії або астми.

Тому переконливо рекомендуємо вам подбати про своє здоров'я і не забувати про головні убори, щоб уникнути вищевказаних захворювань.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні