У Луцьку не визначились, чи будувати підземний перехід

1
-2
У Луцьку не визначились, чи будувати підземний перехід
У Луцьку відклали розгляд питання щодо поновлення оренди ділянки у центрі міста для фірми, яка планувала будувати пішохідний перехід.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 26 листопада, пише ІА "Волинські новини".

На розгляд членів комісії винесли проект рішення про поновлення договору оренди землі ТОВ «ТЦ «МАГНІТ» для будівництва та обслуговування підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції Театрального майдану.

Йшлося про поновлення оренди земельної ділянки на Театральному майдані строком на 3 роки з дати закінчення договору оренди землі (до 06.09.2021), площею 0,6064 гектара.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Найбільша проблема - підземний перехід», - головний архітектор Луцька про Театральний майдан

Як зауважив голова комісії Олександр Козлюк, під час пленарних засідань сесій міськради депутати раніше розглядали питання як про поновлення, так і про відмову в поновленні оренди ділянки. Наразі питання вивчають і збирають висновки та пропозиції. Отже, він пропонував наразі зняти документ з розгляду. Члени комісії підтримали цю пропозицію.

Головне фото ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вдавилися
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні