Де у Луцьку відсвяткувати день народження чи корпоратив*

0
0
Де у Луцьку відсвяткувати день народження чи корпоратив*
У Луцьку, на проспекті Волі, 48 вже два роки працює ресторанчик «Карабас Барабас».

Смачна кухня, затишна атмосфера, й крафтове пиво власного виробництва – чудові аргументи, аби відзначити важливі дати у житті саме тут.

Протягом року в житті кожної людини чимало важливих дат, які хочеться відсвяткувати незабутньо. Аби свято вдалося, важливо правильно обрати й місце: щоб винуватцю торжества та його гостям було комфортно та затишно.

У ресторані «Карабас Барабас» на проспекті Волі, 48 кожен знайде для себе те, що шукає. Чудовий дизайн закладу, доволі просторі зали, зручні меблі, спокійна музика – усе це створює хорошу атмосферу.
Зрозуміло, що важливі й страви, якими частують. В ресторані – це українська та європейська кухня, а віднедавна в меню з’явилася й піца.

Як розповідають у «Карабасі Барабасі», дуже часто тут відбуваються дні народження. По бажанню замовника зал можна прикрасити, як для дорослого, так і для малечі.
Популярні й дівич-вечірки. Адже у ресторані комфортно відпочивати компанією.

Незабаром розпочнуться й новорічні корпоратви. Не всі полюбляють гучні святкування з музикою й танцями. А ось повечеряти в дружньому колі з колегами усім до снаги.

Родзинкою закладу, є й пиво власного виробництва, адже воно унікальне й кожен може обрати той сорт, який йому найбільше до вподоби.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні