Вибори в ОТГ можуть не відбутися

0
0
Вибори в ОТГ можуть не відбутися
Вибори в об’єднаних територіальних громадах, які були попередньо заплановані на 23 грудня, можуть не відбутися.

Про це стало відомо під час п’ятого Національного прес-клубу реформ «Децентралізація: результати, виклики, перспективи» сьогодні, 26 листопада.

Вибори можуть не відбутися в зв’язку із ймовірним введенням воєнного стану. Нагадаємо, сьогодні, 26 грудня, Президент України закликав Верховну Раду України ввести воєнний стан у зв’язку із військовою агресією Російської Федерації.

Також нагадаємо, що російський флот заблокував три українські кораблі, один протаранив та відкрив вогонь на ураження. Загалом взято в полон 23 українські моряки, з них шість поранено.

«Вибори в ОТГ можуть не відбутися, якщо це буде записано в положенні про воєнний стан», – зазначив виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

Олександр Слобожан також додав, що скасування виборів ніяк не вплине на міжбюджетні стосунки ОТГ.

«Гроші на ці ОТГ передбачені в бюджеті на 2019 рік. Відтак громади нормально увійдуть в міжбюджетні відносини навіть без виборів», – додав виконавчий директор.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні