--> Віце-прем'єр-міністр України покинув дружину заради телеведучої | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Віце-прем'єр-міністр України покинув дружину заради телеведучої

2
0
Віце-прем'єр-міністр України покинув дружину заради телеведучої
Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко розтанув від любові до екстремальної телеведучої програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі Олени-Христини Лебідь. При цьому втратив за рік 30 кілограм.

Нова любов до міністра нагрянула абсолютно випадково. Познайомились у соцмережі Facebook. Буквально через пару тижнів телеведуча зрозуміла, що її тягне до політика, - пише Політека.

"Через два тижні я зрозуміла, що в моїй душі наступила повна труба. Я не можу без нього вже ні хвилини. У мене постійно тяглися руки до телефону, але я, зціпивши зуби, себе стримувала. Я так себе стримувала, що у мене, по-моєму, аж око смикалось", - ділиться потаємними переживаннями кохана Павла Розенка. - Але насправді, нам навіть пройтися по торговому центру було непросто. Тому що у мене своя аудиторія, у нього - своя. І поки ми намагалися один до одного дотягнутися, щоб хоча б обійняв, мене роздирали діти, його роздирали тітки".

Олена-Христина не сприймає Павла як VIP-чиновника, а бачить в ньому лише героя її серця. Сам же Павло також виглядає задоволеним життям.

Павло Розенко заради нової пасії покинув дружину Оксану. Вона служила помічницею у нардепа Анатолія Гіршфельда. У шлюбі подружжя виховали двох дітей, які тепер студенти.

"Давайте не будемо про цей процес, адже життя є життя", - попросив не зачіпати цю тему віце-прем'єр-міністр.

Екс-дружина віце-прем'єра в телефонному короткому коментарі зізналася, що до сих пір відчуває біль і не хоче давати ніяких коментарем, щодо вчинку Павла.

"Мені дуже боляче. Я коментар не даватиму. Вибачте", - говорить вона.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пара года - два урода. Подивіться на їхні морди: якісь, вибачте на слові, кончені.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні