Назвали основні проблеми «Луцькводоканалу»

0
1
Назвали основні проблеми «Луцькводоканалу»
До основних проблем, із якими стикається КП «Луцькводоканал», належать аварійні мережі, застарілий транспорт і борги перед «Волиньобленерго» за спожиту електроенергію.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації 23 листопада, пишуть «Волинські новини».

Виконувач обов’язків директора КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк повідомив, що зараз постачання води лучанам здійснюється із 52 артезіанських свердловин. Він повідомив, що за дев’ять місяців підприємство отримало 85 мільйонів гривень доходів, левова частка з яких – за надання основних послуг із водопостачання населенню.

В. о. директора повідомив, що підприємство має низку проблем. Це, зокрема, застарілі, ветхі мережі, що призводить до поривів, а також задовільний стан транспортного парку «Луцькводоканалу».

«Основна причина наших збитків – це вартість електроенергії. Цей рік був для нас критичним, оскільки тарифи на електроенергію нам затвердили лише 25 січня. Також не було враховано в тарифах за воду те, що собівартість електроенергії зросла на 18 %», – сказав Віктор Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні