ТОП-7 продуктів, які продовжують молодість

1
1
ТОП-7 продуктів, які продовжують молодість
Щоб не стати жертвою низки вікових захворювань, лікарі насамперед радять звернути увагу на певні продукти.

За їхніми словами, правильне харчування допоможе захистити себе від остеопорозу, серцевих хвороб, раку грудей і впоратися із симптомами клімаксу, пише "Сьогодні".

1.Помідори "черрі". У цьому сорті томатів, виявляється, найбільше пігменту лікопіну, який захищає організм від окисних процесів. Доведено, що лікопін допомагає організму захищатися від раку грудей, раку шийки матки, раку простати і серцевих хвороб.

2. Лляна олія з її поліненасиченими жирними кислотами омега-3, які входять до складу клітковини лігніном. Вона краще за інші рослинні олії дає зниження рівня "поганого" холестерину.

3. Капуста (білокачанна, броколі, савойська). Вона містить корисний білок лютеїн, вітамін С, кальцій і вітамін К. Їжте капусту не менше трьох разів на тиждень, це допоможе зберегти зір, зміцнити імунітет і кістки, запобігши остеопорозу.

4. Журавлинний сік. Він багатий на вітамін С та інші антиоксиданти. Крім іншого, він стане хорошою профілактикою інфекцій сечостатевих шляхів.

5. Підтримати нормальний рівень статевих гормонів, зміцнити нервову систему допоможе риба – лосось, сьомга, горбуша.

6. А для зниження ризику діабету, поліпшення тургору м'язової тканини і гальмування процесу старіння варто включити в раціон йогурт, що виготовляється з овечого молока. Він багатий на білок і майже не містить цукру.

7. Волоські горіхи. Їхні ферменти підвищують рівень захисту організму від пухлинних процесів. Тим, кому за 40, рекомендується щодня з'їдати по 50 грамів цих горіхів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Плюс 2 яблука в день. Яблуко належить до групи фруктів-оксидантів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні