Волинські лісівники збудували дорогу. ФОТО

2
-11
Волинські лісівники збудували дорогу. ФОТО
Волинські лісівники збудували вісім кілометрів лісової дороги.

Про це повідомили на офіційній сторінці Олександра Савченка у «Фейсбуці».

Обласне управління лісового та мисливського господарства завершило будівництво лісової дороги сполученням Шацьк – Кропивники. Дорога з’єднує смт Шацьк із селами Кропивники, Прип’ять та Вілиця, а також сполучає з населеними пунктами Ратнівського району.

«Це маленький крок, але велика робота. Це не тільки внесок у лісову справу, а й задля блага громади. Лісогосподарські підприємства і влада повинні співпрацювати, аби робити Волинь кращою. Дякую місцевому господарству та працівникам за якісно виконану роботу», – зазначив заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар.

Стало відомо, що завдяки лісовій дорозі вдалося повністю розвантажити дороги місцевого значення сіл Шацької ОТГ – тепер вивезення деревини відбувається винятково лісовою дорогою. Крім того, покращився доступ місцевого населення до лісових масивів. Також вдалося здешевити вартість вивезення деревини на 30 грн за 1 кубометр – за рахунок скорочення шляху вивозки із 12 до 9 км.

«Відкриття нових доріг свідчить про соціальну відповідальність лісової галузі перед громадою області. А з іншого боку це дає можливість здешевити сировину. Ми йдемо вперед, ми покращуємо інфраструктуру та спільно працюємо на благо Княжої Волині», - зауважив голова облдержадміністрації Олександр Савченко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поляки, німці, комуністи усі разом взяті окупанти стільки не вирубали лісу як хохли за 10 років.
Оце дай хохлові владу і їх розпирає гордість що вони так керують
Відповісти
А,чому нема Порошенка,а тільки Савченко відкриває?І чи на довго хватить тої дороги,якщо по ній почнуть возити ліс лісовози?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні