Луцький «Богдан» презентував першу українську електровантажівку. ФОТО

1
1
Луцький «Богдан» презентував першу українську електровантажівку. ФОТО
Луцький «Богдан» презентував першу українську електровантажівку для данської компанії.

Про це повідомив Олександр Савченко на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Богдан Моторс» показав виготовлену для данської компанії «Banke Electromotive» першу українську електричну вантажівку. Презентували багатоцільову машину в четвер, 22 листопада 2018 року.

«Наша компанія була заснована в Україні понад два роки тому. Коли вперше я приїхав в Україну і побачив, які транспортні вироби курсують вулицями, я подумав, що тут можуть реалізувати мій проект. Я дуже задоволений співпрацею і сподіваюся, що ми будемо її розширювати», — зазначив керівник «Banke Electromotive» Размус Банк.

Голова ОДА Олександр Савченко зауважив, що Волинь співпрацює із заводом та поки що купує лише шкільні автобуси, виготовлені у Луцьку.

Довідково:

Електромашина призначена для механізованого завантаження твердих побутових відходів. Вантажівка здатна розвивати швидкість до 80 кілометрів за годину і проїхати без підзарядки при повній допустимій масі у 27 000 кілограмів 220 кілометрів. Термін експлуатації сягає 12 років. Вантажівка обладнана комбінованою вентиляцією, водяними опалювачами, системою відеонагляду та кондиціонером.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З якого б ракурсу не дивився на думці одне.... Тролейбус!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні