Ревізія шафи: волинян закликають віднести непотрібні одяг та речі

1
-7
Ревізія шафи: волинян закликають  віднести непотрібні одяг та речі
Любешівців закликають взяти участь в акції «Очисти шафу». А саме, відібрати одяг, який вже не використовується та віддати тим, хто його потребує.

Про це йдеться на сторінці Любешівської районної газета "Нове життя" у Фейсбуці із посиланням на допис Олени Набойчик.

«Зробити це можна у Любешові по вул. Свободи, 12. Саме сюди можна принести непотрібний одяг. З іншого боку, ті, хто потребує одяг, можуть тут же його отримати», – йдеться у дописі.

«Дуже часто, перебираючи свій гардероб, кожний з нас знаходить багато непотрібних речей, які стали не модними, тісними чи широкими і, здебільшого, просто не знає, куди їх подіти. Більшість, стикаючись з такою проблемою, вирішує її просто і кардинально: пакує добро в мішки та викидає у сміття, бо нема часу ні возитися з ним, ні відвозити кудись. А тим часом серед нас живе чимало потребуючих людей, яким цей домашній скарб став би дуже у нагоді», – зазначає Олена Набойчик.

"Ірина Зінчук організувала акцію "Очисти шафу". Можливо в когось з Вас є сусіди, родичі, друзі, які потребують одягу, звертайтесь в приват, або підходьте за адресою смт. Любешів вул. Свободи, 12," - додає Олена.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороша справа, але є одне прохання для тих хто буде віддавати непотрібні речі. Не віддавайте те що ви не одягнули б самі. Одного разу допомагав волонтерам на схожій акції для дитячого будинку. Більшу половину речей потрібно було викинути у найближчий сміттєвий бак відразу. Речі були або дуже брудні, або такі що востаннє їх одягали іще на початку 2000-х. Люди, для яких такі акції роблять, теж хочуть ходи в якісному та сучасному одязі. Не перекладайте роботу викидати справді непотрібні речі на волонтерів. В них і без того вистачає роботи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні