ТОП-3 страви від «Карабаса Барабаса» на проспекті Волі*

0
4
ТОП-3 страви від «Карабаса Барабаса» на проспекті Волі*
Сімейний ресторанчик «Карабас Барабас», який знаходяться на проспекті Волі, 48 вирізняється затишною, камерною атмосферою, тож часто сюди приходять поспілкуватися та відсвяткувати важливу подію.

У закладі розповіли про страви, які гості замовляють найчастіше.

Чимало гостей ресторану «Карабас Барабас» на проспекті Волі – це постійні відвідувачі. Тут діють вигідні пропозиції, скажімо, можна взяти комплексний сніданок, чи пообідати.

Проте, є й страви, які замовлять найчастіше. Тож пропонуємо ТОП-3 позиції з меню Карабасу.

Фірмові пательні

Смачна й ситна страва. Подають її, як і годиться, на справжній сковорідці, а смажене м'ясо та ковбаска ще шкварчить на столі. У мені є кілька варіантів, на будь-який смак. Великі компанії замовляють пательню з копченостями.

Лушпайки з часником та соусом «Тартар»

Звичайно, найпопулярніша закуска до пива власного виробництва – це лушпайки. Вони доволі ситні та смачні. Більше того, такої страви немає більше ніде, тож усі гості закладу полюбляють саме лушпайки.

Бургери

Чи не найулюбленіша їжа дітей. Оскільки в заклад часто приходять родинами, то діти хочуть їсти щось відмінне від того, що їм дають удома. Тож бюргер з натуральними інгредієнтами та якісним м’ясом – саме те, що треба.

Тож лучан та гостей міста запрошують на смачні страви та душевне крафтове пиво у «Карабас Барабас» на проспекті Волі, 48.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні