--> «Це моя помилка, і я її визнаю», – водій луцької маршрутки про побиття пасажиром | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Це моя помилка, і я її визнаю», – водій луцької маршрутки про побиття пасажиром

2
-1
«Це моя помилка, і я її визнаю», – водій луцької маршрутки про побиття пасажиром
За те, що водій маршрутки № 31 недогледів і прищемив дитину дверима, розлючений батько відлупцював його.

Водій маршрутки № 31 пан Василь розповів, що в той момент двоє батьків вийшли з транспорту на зупинку, а дитина виходила за ними, коли він не побачив її в дзеркала і притиснув дверима, які відкрив одразу ж коли люди почали кричати, що дитина ще не вийшла, пише ІА «Конкурент».

«Це моя помилка і я її визнаю, бо ж не додивився і прижав дитину дверима. Але ж не спеціально це і ненавмисно ж зробив», - розповідає водій.

Він додав, що не порвав дитині одягу, і не поранив її, а батько різко підбіг до нього зі словами «Я вас навчу їздити...» вдарив три рази в обличчя і встиг зламати ніс водієві, перш ніж той почав закривати обличчя руками від ударів розлюченого чоловіка.

«Ну в житті всяке буває, і бувало, що їдеш і загальмуєш різко, коли на дорозі якась непередбачувана ситуація, але ж це ненавмисно робиться… І тут дитина маленька, коли зійшла на сходинку нижче, її в дзеркалах фактично й не видно було. Невже двом батькам не можна було її на руки взяти, чи попередити водія, щоб зачекав, бо тут з дитиною виходять? В мене бувало пасажири, що з дитиною виходять, то або на руки її беруть, або кажуть: «водій, зачекайте, я тут з дитиною виходжу», або «зачекайте, я повільно буду виходити», - сказав водій Василь.

Водій додав, що очікував, що пасажир підійде аби вияснити ситуацію, але не на те, що зненацька накинеться з кулаками.

«Це для мене дикість - така поведінка», - сказав пан Василь.

Після побиття водія пасажир спокійно пішов далі, а водій розповів, що через синці на обличчі не зміг вийти на роботу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зняття побоїв. Свідки. Заява в поліцію. І татко який не вміє виходити з дітьми, починає просити забрати заяву.
Відповісти
Розумію батьків дитини, але вони дійсно мали би передбачити таку ситуацію і виходили бим з дитиною за руку! Водій трохи гаву зловив, але це не дає право батькові дитини розпускати руки!!!Знімай водій побої і заява в поліцію!!! А перед батьками вибачся ще раз!!!Удачі тобі і всім!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні