Показали фото з відкриття караоке у «Промені»*

0
1
Показали фото з відкриття караоке у «Промені»*
16 листопада в Луцьку відкрився новий ресторан-караоке «George’s Club». В цей день тут розважалися любителі вдосталь поспівати і відпочити у вишуканій атмосфері.

Заклад знаходиться в РЦ «Промінь» і працює щодня з 18:00 до 06:00.

Вечірка розпочалася виступом lounge кавер-гурту «LORI». Після цього до рук взяв мікрофон зірковий ведучий, відомий DJ Max Freeman, який першим протестував роботу караоке-системи і виконав пісню «Все буде добре» авторства гурту «Океан Ельзи».

Унікальне світлове шоу, PJ шоу зі Львова і драйвові треки від DJ Plur продовжили запальний вечір. Головними героями цього дня були гості «George’s Club», які стали справжніми зірками і приємно дивували своїми вокальними талантами. Кожен із них міг обрати пісню до душі, адже в базі ресторану-караоке їх аж 20 тисяч на 17 мовах світу.

Як це було – дивіться у фотозвіті.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні