--> «Люди дихають смородом і їдким димом»: на волинське сміттєзвалище зливають зіпсований кетчуп. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Люди дихають смородом і їдким димом»: на волинське сміттєзвалище зливають зіпсований кетчуп. ФОТО

0
-3
«Люди дихають смородом і їдким димом»: на волинське сміттєзвалище зливають зіпсований кетчуп. ФОТО
У селі Заброди Ківерцівського району смітизвалище переповнене побутовими відходами. Сміття лежить просто обабіч дороги.

Про це у спільноті "Ківерцівський районний інформаційний портал" у "Фейсбуці" написала Юлія Хвалько.

"Ось уже декілька років жителі сіл Бодячів, Заброди бачать таку жахливу картину, як гори сміття на дорозі біля сміттєзвалища в селі Заброди. І ці відходи возять нам із Ківерець. Жителі міста платять за вивіз і захоронення сміття. А де ж його "хоронять"?", – йдеться у дописі.

Селяни постійно дихають смородом і їдким димом, який тягнеться після спалювання відходів.

"Звсім недавно ми дізналися, що на звалище вночі вивозили кетчуп, у якого закінчився термін придатності. Його зливали на смітнику в Забродах. Місцеві жителі вже декілька років борються з місцевими чиновниками, які мали б запустити полігон твердих відходів. А отримують лише відписки про те, що не вистачає ще 900 тис. грн. А скільки мільйонів вже туди закопали, ніхто не знає?", – обурюється жінка.

"І ось знову вибори. Знову спишуть гроші. А підприємцю, котрий хотів взяти смітник в оренду, щоб сортувати і переробляти відходи, Ківерцівська влада відмовила. Правильно, а куди ж будуть відмивати гроші. Делегація назвала Ківерці Європейським містечком. Треба було їх на смітник завезти, щоб побачили в якій ми "Європі". Душа болить, коли таке бачиш", – пише Юлія Хвалько.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні