Луцький «Там Там» готується до Дня народження*

0
3
Луцький «Там Там» готується до Дня народження*
До Дня народження гіпермаркету «Там Там» залишилося 11 днів. Для своїх покупців гіпермаркет приготував багато подарунків та сюрпризів.

Відпочинок у Домінікані від гіпермаркету «Там Там»

У вас є можливість виграти одну з 3-х путівок на двох в Домінікану на 10 днів.

Ну, хто не мріє замість довгих холодних днів у місті, поніжитися на теплому пляжі, споглядаючи чарівні пейзажі… Поспішайте, саме вас чекає 5-ти зірковий готель на узбережжі.

Просто прийдіть в гіпермаркет «Там Там», здійсніть покупку на 400грн., вкиньте чек з Вашими даними в лототрон та приходьте на розіграш 1 грудня о 16:00.

Подарунок від «Там Там» за найдовший чек

За найдовший чек у гіпермаркеті «Там Там» отримайте у подарунок всі товари в чеку. Купуйте протягом тижня, залишайте чек з контактами у скринці на інформаційному відділі гіпермаркету «Там Там» та приходьте на розіграш у суботу о 16:00. Розіграші будуть відбуватися щосуботи до 1 грудня. До уваги будуть братися чеки на покупки у гіпермаркеті «Там Там», які зроблені у будні дні того ж тижня, коли відбуватиметься розіграш.

Розіграш 13 візків з продуктами

До свого Дня народження гіпермаркет «Там Там» розігрує 13 візків з продуктами. Щоб виграти один із візків, потрібно купити на 400 гривень, залишити чек з контактами у скринці на інформаційному відділі гіпермаркету та прийти на розіграш 1 грудня о 16:00. Акція діє з 31 жовтня по 1 грудня 2018 року.

Вигравайте святковий сертифікат від гіпермаркеті «Там Там»

Гіпермаркет «Там Там» розігрує 13 святкових сертифікатів на на 200, 500 та 1000 гривень.

Купуйте на 400 гривень, залишайте чек з контактами у скринці на інформаційному відділі гіпермаркету «Там Там» та приходьте на розіграш 1 грудня о 16:00.

Розділіть з нами радість святкування 13-го Дня народження!
Запрошуємо всіх-всіх!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні