Через протест «бляхарів» на Волині водії об'їжджають дорогу полями

1
9
Через протест «бляхарів» на Волині водії об'їжджають дорогу полями
Протест власників авто на іноземній реєстрації у Княгининку створює незручності для селян.

Про це у спільноті "Княгининівська громада" у "Фейсбуці" написала голова ОТГ Олена Твердохліб.

Нагадаємо, у вівторок, 20 листопада, біля Луцька власники "євроблях" обмежили рух на Ковель. Таким чином активісти вимагають відмінити законопроекти №8487 та №8488, які були прийняті без урахування вимог громадськості, зокрема про відміну коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Акція непокори: біля Луцька власники «євроблях» влаштували яскраве шоу. ФОТО

"Найбільші незручності через проведення акції на трасі М19 мають жителі с. Княгининок, власники земельних паїв які вже засіяні озиминою, а також жителі вул. Садової та пр. Садовий, по яких об'їзжають місце перекриття, на швидкості, яка перевищує 50 км/год", – зазначила Олена Твердохліб.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наявність машин на "бляхах" є свідченням слабкості держави і корумпованості влади. Якби влада не мала користі з "блях", то з цими "протестами" можна було б покінчити за кілька годин.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні