Національний садомазохізм: лучанка розповіла про реалії життя в Україні

0
1
Національний садомазохізм: лучанка розповіла про реалії життя в Україні
Громадська активістка з Луцька Ольга Бузулук вважає, що в Україні цікаво жити тому, що весь час потрібно виживати.

Про це вона написала у блозі інтернет-видання "Волинь24".

"Я розумію, що жити в Україні – це швидше всупереч, а не за. Тут цікаво жити, бо цікаво виживати. Тут таке національне змагання – вижити в найбіднішій країні Європи. Вижити там, де директори обідраних Укрпошти чи Укрзалізниці офіційно мають мільйони, а ти і тисячі тобі подібних – ледве жеврієте на кілька тисяч", – зізнається Ольга Бузулук.

Лучанка вважає, що в Україні прижилося таке собі національне хобі – вижити понад усе.

"Таке наше національне хобі – існувати попри все, попри дивні курси долара, невиправдані завищення тарифів, непідйомні ціни на необхідні речі. Така національна забавка – радіти життю, навіть якщо не відпочиваєш, не маєш вільного часу, не можеш собі дозволити прості й елементарні речі. Такий національний садомазохізм. Реально, раз найбідніша країна, отже, на основі чогось робляться ж такі висновки", – пише активістка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні