Зарплатня патрульних поліцейських зросте з Нового року

0
1
Зарплатня патрульних поліцейських зросте з Нового року
З січня 2019 року заробітна плата працівників патрульної поліції зросте і мінімально становитиме 9,2 тисячі гривень.

Про це в інтерв’ю ІА Конкурент розповіла старший інспектор із рекрутингу відділу кадрового забезпечення управління патрульної поліції Волинської області Юлія Гірдвіліс.

За словами Гірдвіліс, із січня 2019 року у патрульних заробітна плата підвищується на 30 %.

«Це вже офіційна інформація. Мінімальна зарплата буде складати 9200 гривень. У нас зазвичай прийнято преміювати, ніж депреміювати. Але відповідно до нового дисциплінарного статуту, я б не наголошувала на цьому.

У нас за прогалини в роботі чи за неправильне ставлення є суворі догани, зауваження, неповна посадова відповідність, яка може бути внесена до особової справи і загрожує патрульному тим, що він, наприклад, протягом певного часу не може зайняти більш вищу керівну посаду, або отримати наступне звання.

Для цього у нас існує відділ моніторингу, який слідує за роботою патрульних, щоб вони виконували свої обов'язки правильно і не відступали від законодавства», - розповіла вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні