Волиняни здобули перемогу на Кубку України з жиму лежачи

0
1
Волиняни здобули перемогу на Кубку України з жиму лежачи
Волинські спортсмени вибороли перемоги на Кубку України з класичного жиму лежачи.

Про це повідомив луцький тренер Олег Хом'як на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Серед юніорів вагової категорії до 59кг Михайло Малкуш став володарем кубку України, чітко відпрацювавши на всі три спроби і зафіксувавши 127,5кг.

Ірина Воробйова повторила результат показаний на чемпіонаті світу- 105кг і стала чемпіонкою вагової категорії до 72кг. Також Ірина посіла третю сходинку в абсолютному заліку серед жінок.

Оксана Приходько лише за власною вагою поступилась чемпіонці світу 2018 року Щавінській Тетяні і завоювала срібло у категорії до 52кг з результатом 85кг і стала другою в абсолютному заліку.

Марія Вовк витиснувши штангу вагою 70кг стала четвертою серед юніорок вагової категорії до 52кг.

«Вітаю своїх підопічних!!! Попереду підготовка до чемпіонатів світу та Європи 2019 року, які проходитимуть у Японії, Фінляндії та Люксембурзі!» - йдеться в дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні