У мережі з'явився «викривальний» сайт про компанію, яка зводить багатоповерхівки у Луцьку

1
-3
У мережі з'явився «викривальний» сайт про компанію, яка зводить багатоповерхівки у Луцьку
У мережі з'явився «викривальний» сайт «ЖК Атлант: як аферисти лучан дурять».

На сайті розповідають про факти порушень, які вчиняла компанія-забудовник, що є автором проекту ЖК «Атлант» у Луцьку, передає «Район.Луцьк».

Як відомо, «Атлант» – це один з трьох місцевих проектів скандальної компанії «NK Group». Цей же забудовник працював під брендом «Набережний квартал» в 19 областях України, а в Луцьку, крім «Атланта», причтений до небезпроблемних ЖК «Луцька Рів'єра» та «forRest».

Нині зведенням «Атланта» займається інша компанія, однак, за твердженнями авторів сайту, ця компанія – «реінкарнація «NK Group».

«...на сайті ЖК інформації про забудовника немає зовсім. І воно зрозуміло: знаючи, хто забудовник, можна легко знайти в інтернеті всю інформацію про аферистів», – кажуть автори.

На сайті перераховані 6 фактів пов'язаних з забудовником «NK Group», які, зокрема, й стосуються луцьких проектів компанії.

Так, нагадаємо, в жовтні 2018 року колишнього керівника і співзасновника кооперативу «Набережний квартал Жаботинський», що в місті Одесі, взяли під варту з можливістю вийти під заставу в розмірі 41,5 млн грн. А одесити і зовсім створили сайт для освітлення історії шахрайства.

Крім того вказано, що засновник «NK Group» – хмельницький бізнесмен Юрій Сусляк. Станом на початок 2017 рік він і його компанія провели афер на 120 млн грн. Схема досить проста: покупці платили пайовий внесок в розмірі 90% від вартості квартири, а потім будівництво заморожували, так як будинки будували з грубими порушеннями. Так сталося з «Набережним кварталом» у Львові, Вінниці, Тернополі, Рівному, Харкові та Одесі.

При будівництві в Луцьку NK Group також були неоднаразово помічені в недобросовісній грі: за станом на січень 2017 року компанія не сплатила податки, а у ЖК «forRest» і зовсім не було дозволів на будівництво і власники квартир не могли їх зареєструвати в БТІ.

ЖК «Луцька Рів'єра» cтаном на вересень 2018 року не мало підключення до води, газу і світла, тому жителі не могли заселитися. При цьому будинок введений в експлуатацію, а власники отримали ключі ще в липні 2017 року.

Після гучного скандалу з «NK Group», всі сайти видалили і швидко провели ребрендинг. Добудовою будинків зайнявся CBS холдинг, а за фактом все та ж «NK Group». Найяскравіше продовження історії відбувається в Запоріжжі: там ще на початку 2018 року продавали квартири в будинках, у яких відкликали дозвіл на будівництво і декларацію про готовність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як виявляють незаконні гаражі то їх зносять,так само треба зносити незаконні забудови.Кілька десятків знесуть, інші подумають перед тим як щось незаконно будувати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні