--> Для шахти на Волині просять 620 мільйонів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Для шахти на Волині просять 620 мільйонів

0
2
Для шахти на Волині просять 620 мільйонів
Для нововолинської шахти №10 просять 620 мільйонів гривень.

Про це йшлося у понеділок, 19 листопада, під час зустрічі голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка із волинськими шахтарями.

Нагадаємо, 7 листопада, майже сотня волинських шахтарів разом із представниками «Автомайдану Волинь» вийшли з протестом на вулиці Луцька.

Шахтарі вимагали погасити заборгованість із зарплати за три місяці (серпень, вересень, жовтень) та виділити кошти на добудову шахти №10 «Нововолинська».

Зокрема, директор 10-ї шахти Григорій Бар розповів, що в надрах недобудованої копальні лежить, як мінімум, 40 млн тонн вугілля.

«Це підтверджена інформація. Є технічна документація шахти, яка зараз будується. Такі дані надала георозвідка з Володимира-Волинського», – заявив він.

Він додав, що існує інвестиційний проект, який, за прогнозами шахтарів та експертів, мусить окупитися за чотири роки. Для проекту потрібно 620 мільйонів гривень на рік. Термін освоєння коштів – 2 роки.

«Якщо ці кошти будуть, то шахта буде готова до експлуатації, тоді можна буде запрошувати інвесторів. Там перспектива – 1300 робочих місць. Перспектива у цієї шахти є, це може бути дуже потужне підприємство», – пояснив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні