Відкрили сейф ключем, камери не працювали: подробиці крадіжки з «Нової пошти» у Нововолинську

0
-1
Відкрили сейф ключем, камери не працювали: подробиці крадіжки з «Нової пошти» у Нововолинську
Вночі 16 листопада обікрали головне відділення нововолинської «Нової пошти».

За інформацією місцевих ЗМІ, викрали півмільйона гривень. Саме в цю ніч у сейфі залишили велику суму та не працювали камери відеоспостереження, - повідомляє Буг.

Злодії відтиснули ґрати, розбили вікно і пробралися у приміщення відділення «Нової пошти» №1 у Нововолинську.

Як повідомив керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк, гроші забрали із сейфу, який відкрили ключем. Подія трапилася близько 2:30 ночі з четверга на п’ятницю, 16-го листопада. Спрацювала сигналізація і на місце прибула охоронна компанія “Арсенал”, та злочинці впоралися за лічені хвилини.

“Багато запитань. Слідів злому сейфа немає, відкрили його ключами. До охоронної служби є запитання. Камери відеоспостереження не працювали саме в цей день”, – зазначив Пикалюк.

Нововолинський інформаційний портал повідомляв, що винесли з сейфу півмільйона гривень.

Керівник поліції суму, яку викрали, не називає, говорить – поки не надали відношення. Додає, що велику суму зазвичай не залишають на ніч у сейфі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні