--> Речниця волинських поліцейських похвалилася чоловіком | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Речниця волинських поліцейських похвалилася чоловіком

0
0
Речниця волинських поліцейських похвалилася чоловіком
Речниця волинських поліцейських Ольга Бузулук привітала чоловіка з Міжнародним днем чоловіків.

Про це вона написала на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Скажу кілька слів і про свого, бо вважаю цей день дуже правильним і потрібним. Мій чоловік мене урівноважує з самою собою.
Я можу бути на грані нервових зривів чи виснажень, можу бути емоційно вигорілою чи, навпаки, мати емоцій через край, можу грати ролі, - але він завжди направить мене у потрібне русло», - розповідає Ольга.

«Без мого чоловіка наші діти точно не були б такими, як вони є: тато в міру строгий, але і занадто добрий, вони знають, що татко багато працює, а ще з ним можна жартувати на будь-які теми, бігати по хаті, кривлятись, просто взяти ввечері і поїхати кататись нічним містом… З татом можна багато чого, чого не можна з мамою» - каже жінка про турботливого тата.

Ольга Бузулук наголошує, що чоловік завжди спонукає бути кращою та працювати на ще більший результат.

«Мені цікаво так жити. Життя разом точно ніколи не буде сумним. І все це, насправді, завдяки Любові, яка дуже гарно виструнчилась і розвивається у правильному напрямку»,- йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні