--> Волонтери поспілкувалися із сусідами живодера, який знущається над собакою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волонтери поспілкувалися із сусідами живодера, який знущається над собакою

3
6
Волонтери поспілкувалися із сусідами живодера, який знущається над собакою
Нещодавно в мережі було поширено інформацію про живодера, який знущається з собаки.

Дві лучанки Анна Хабарова та Наталія Усачова вирішили розібратися в ситуації та поспілкуватися з власником собаки.

Про це Анна Хабарова написала на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Поки власника не було ми спілкувались із сусідами, які проживають в тому будинку, так ось вони повідомили про те, що власник собаки, не знущається над нею, він її любить.

Ця людина, яку всі так хочуть вбити, доглядала за хворою матір'ю, яка 36 років була прикована до інвалідного візка, рік назад вона померла.

Після смерті матері, чоловік аби заповнити душевну пустоту підібрав на вулиці маленьке цуценя, яке ось уже як рік живе у нього. Чому собака на балконі, і власник собаки і сусіди підтвердили, що він її зранку вигулює і коли йде з дому залишає на балконі, часом він залишає ключі від квартири і сусіди допомагають з вигулом собаки та харчуванням.

Чому собака гавкає, поясню ми довгий час були в тому районі, ніхто з мешканців не підтвердив того, що собака весь час виє! Під час нашого візиту собака загавкала лише тоді коли ми подзвонили у домофон, на мою думку це нормальна реакція собаки.

Ми спілкувались з тією людиною, попросили не залишати песика на балконі, залишили свої номери телефонів, тому маємо надію, що все виправиться на краще.

Сусіди також повідомили і про те, що останнім часом тій людині погрожують фізичною розправою і вже були навіть такі спроби.
Та людина зі сльозами на очах сказала, що він собаку не віддасть і не продасть!» – йдеться в дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В мене на дачі щось подібне. Господарі добре ставляться до свого собаки але коли вдень вони працюють у місті, собака сумує та виє. Увечері та на вихідні песик цілком щасливий.
Відповісти
Привіт .Микола власник собаки звати пса Боцман коротко Боця.В день коли померла його мама- знайшов його на вулиці ,ще щеням.Виростив в себе в квартирі .Коли ходить на роботу тримає у буді на балконі , він випригує на нагріту бляху і гріється на сонці вдень.Вночі ночує в квартирі.Гуляє о 06.00 в цей час репортерка ,яка піариться і постить спить десятим сон бачить.Потім Микола приходить з роботи о 17.30 і гуляє на подвір'ї.Дає гратися дітям собаку.По таким намислен м , надуманим дописаим до нього приходить поліція і перевіряє слова Хмари ,чи бува не з'їв пса.Ха - ха .відеоматеріал знятий без його дозволу був би грамотний в суд подав би.Потрібно чимось корисним зайнятись Хмарі, а не писати на сусідів, або принести їсти і перевірити чи не голодний пес.Подивітбся мультик жив був пес і розвійтеся .Достеменна інформація собака не голодна і він її любить бо не має кого з рідних у нього.Приходили дві дівчини прочитавши статтю принесли собачу ковбасу , консервоване харчування перевірили все обі ок.
Відповісти
Анна Хабарова та Наталія Усачовп дійсно були у власника собаки Миколи і написали правду на балконі пес гріється на сонці Микола не наркоман процює на аеродромі будівельником о 0530-06.30 гуляє з собакою .Дівчата принесли ковбасу і консерви собачі і собака була не голодна і не побита , а життєрадісна і помита.Хмара принесіть істи і покорміть перевірте чи голодна собака.А то якісь активісти повірять і відлупцюють хлопця ні за що.Дурень розуму не має в суд подати , тому доказів не має а відео на сонці гріється пес.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні