--> Де у Луцьку потрібно встановити камери, щоб уникнути злочинів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Де у Луцьку потрібно встановити камери, щоб уникнути злочинів

0
13
Де у Луцьку потрібно встановити камери, щоб уникнути злочинів
У Луцьку визначили найбільш криміногенні місця, у яких необхідно встановити камери спостережання за програмою «Безпечне місто».

Про це начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУ нацполіції у Волинській області Віталій Ковальчук розповів у ток-шоу "Протилежний погляд. LIVE" 16 листопада, - пише Конкурент.

Він зауважив, що у поліції допомогли вибрати найбільш небезпечні місця у місті для 64 камер.

«Перед запровадженням програми «Безпечне місто» з 2016 року поліція надала допомогу цій фірмі, яка виграла тендер у місті Луцьку. І визначили найбільш криміногенні місця, скупчення людей, де проводяться масові заходи, де трапляються ДТП», – повідомив Віталій Ковальчук.

Та додав, що камери мали встановити на вулиці Лесі Українки, біля Київського майдану, на проспектах Соборності та Волі, вулиці Винниченка. А камери із розпізнаванням номерних знаків - на всіх в’їздах і виїздах в місті Луцьку.

Начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування додав, що програма мала на мені не слідкувати за людьми, а надавати захист і безпеку для людей.

«У зв’язку з цим програма повинна і на даний час, як і планувалося, належить громаді, зокрема Луцькій міській раді. Громадськість повинна також контролювати, а працівники правоохоронних органів, у тому числі і поліція, яка є частиною нашого суспільства, має лише доступ з метою попередження правопорушень, їх розкриття, встановлення осіб, які викликають сумнів», – пояснив поліцейський.

До того ж, з його слів, поліція згодом матиме віддалений доступ по інтернету та через оптоволокно і так отримуватиме відеосигнал, який у подальшому працівники ситуаційної аналітики будуть аналізувати і використовувати у діяльності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні