--> У Маневицькому районі судитимуть власника незаконної заправки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Маневицькому районі судитимуть власника незаконної заправки

0
-5
У Маневицькому районі судитимуть власника незаконної заправки
На Волині судитимуть власника нелегальної заправки.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Маневицька місцева прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення підприємцем правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві, яке створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків.

Суб'єкт господарювання у травні 2018 року без дозволу встановив автозаправочний блок-пункт на території Маневицького району та розпочав здійснювати роздрібну торгівлю дизельним паливом.

При цьому підприємець не забезпечив належних та безпечних умов праці, що створило загрозу життю людей та настання інших тяжких наслідків.

Ці порушення були виявлені під час проведення наприкінці жовтня 2018 року на нелегальній АЗС обшуку за участю головного державного інспектора Управління держпраці у Волинській області.

Нині підприємця обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 272 КК України, і невдовзі він постане перед судом.
Теги: суд, пальне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні