--> У Луцьку школа відсвяткувала ювілей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку школа відсвяткувала ювілей

1
2
У Луцьку школа відсвяткувала ювілей
25 років тому відкрили навчально-виховний комплекс № 26. Цей навчальний заклад став першим збудованим за часів незалежності України у нашому місті.

За ці 25 років навчальний заклад випустив не одну тисячу лучан. НВК № 26 є найбільшою школою Луцька, - повідомили у луцькій мерії.

Сьогодні у Палаці культури міста Луцька відбулися урочистості з нагоди 25-ліття НВК № 26. На захід завітали педагоги, учні та їхні батьки, випускники, ветерани педагогічної праці.

Директор НВК № 26 Іван Леуш пригадав історію становлення школи. Він відзначив високий рівень педагогічного колективу. За його словами, зі стін школи вийшов не один випускник, який прославляє наше місто, область, Україну. Також він подякував першому директору школи Дмитру Гнатюку, який сформував педагогічний колектив школи.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильніше буде не першим збудованим, а першим відкритим за часів незалежності. Початок будівництва 1990 рік, коли й було виконано 70 процентів обсягів робіт.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні