--> Як у Горохові вітали аграріїв зі святом. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як у Горохові вітали аграріїв зі святом. ФОТО

0
1
 Як у Горохові вітали аграріїв зі святом. ФОТО
У Горохові привітали працівників сільського господарства привітали з професійним святом.

На свято завітали керівники сільськогосподарських формувань, працівники сільського господарства, ветерани галузі, пише Район.Горохів.

У залі розмістили виставку сільськогосподарської продукції та символ достатку – коровай.

На виставці можна було побачити чудернацькі вироби, як-от: хатку з ковбаси чи печене порося з дині. Фермери здивували своїм урожаєм та фантазією.

Гарний настрій створювали піснями та поезією майстри народного мистецтва РНД «Просвіта», вихованці Будинку Дитячої та Юнацької Творчості міста Горохова, викладачі Сенкевичівської музичної школи, аматорські колективи району.

Вітали зі святом голова райдержадміністрації Юлія Гринчук, голова районної ради Тарас Щерблюк, помічник народного депутата України Сергія Мартиняка, начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Богдан Лозинський, директор Горохівського психоневрологічного інтернату Юлія Ковальчук.

Кращі працівники сільськогосподарської ниви отримали відзнаки та грошові винагороди. Після закінчення святкового концерту всіх присутніх пригостили смачним короваєм та яблуками.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні